Boodschappen Pakket

Van supermarkt en boodschappen bezorgen tot maaltijdbox

Category: Nieuws

Gezonde ingrediënten en boodschapppen laten thuisbezorgen

Tegenwoordig zijn er steeds meer winkels die boodschappen laten thuisbezorgen, vaak worden ze nog gratis thuisbezorgd op een tijdstip dat je zelf uitkiest. Erg handig dus! Je kunt dan dus in de pauze op je werk al je boodschappen uitzoeken, bestellen en de volgende dag laten bezorgen op een tijdstip dat jou uitkomt. Dit kan je erg veel tijd besparen, tijd die je weer aan andere bezigheden kunt besteden.

Geen losse boodschappen, maar handige maaltijdboxen
Steeds meer mensen bestellen hun boodschappen online, maar de samengestelde maaltijdboxen zijn ook erg in opkomst. Dit zijn boxen waarin één of meerdere maaltijden zitten, inclusief alle ingrediënten en de bijbehorende recepten. Dit is niet alleen erg handig, maar zo kom je ook in aanraking met nieuwe recepten en ingrediënten die je zelf misschien niet snel zou kopen of gebruiken. Wat weer nieuwe gerechten en smaken oplevert, zodat je zelf in de keuken ook weer nieuwe inspiratie hebt voor een gezonde maaltijd.

Steeds meer verschillende maaltijdboxen
De bekendste maaltijdboxen op dit moment zijn die van HelloFresh, Albert Heijn en die van Marley Spoon. Bij de meeste maaltijdboxen kun je zelf de maaltijden kiezen die je wilt ontvangen en daarnaast kun je ook aangeven voor hoeveel personen. Een voordeel van de maaltijdbox van de Albert Heijn is dat je gratis je overige boodschappen ook mee kunt laten komen, waardoor je die week helemaal niet meer langs de supermarkt hoeft. Daarnaast zit je bij de Albert Heijn maaltijdbox ook niet vast aan een abonnement. Je kunt de maaltijdbox aan het begin of einde van de week bestellen en wanneer je nogmaals een maaltijdbox wilt ontvangen kun je dit zelf aangeven. Je hoeft dus niet iedere week een maaltijdbox af te nemen. Dit vinden veel mensen prettiger dan een abonnement.

Smoothie boxen en sapboxen
Heb je geen interesse in een maaltijdbox, maar ben je toevallig wel dol op smoothies? Dan is de smoothiebox wellicht wat voor jou. Deze smoothieboxen zitten boordevol vers fruit, groente en superfoods die van jouw smoothie een heerlijke tractatie kan maken. Per box ontvang je een aantal recepten en de bijbehorende ingrediënten zodat je meteen aan de slag kunt gaan met smoothies maken. Ook zijn er tegenwoordig verschillende sapboxen verkrijgbaar, deze zijn er voor iedereen die van versgeperste sapjes houdt. Je kunt dan verschillende ingrediënten kiezen zoals kokos, citrus of exotisch fruit bijvoorbeeld. Ook hier zit je niet vast aan een abonnement, je kunt zelf kiezen of je de box eenmalig, maandelijks of wekelijks ontvangt. Daarnaast zijn er ook veel fruitboxen en groenteboxen verkrijgbaar. Hier zitten dan geen recepten bij, maar je hebt wel iedere week of maand lekker vers fruit. Je krijgt iedere keer weer wat anders en ook zitten er vaak nieuwe, onbekende en exotische vruchten bij die je goedkoop kunt uitproberen.

Kortom, tegenwoordig is er genoeg keus voor verse, gezonde en nieuwe ingrediënten. Ook hele maaltijdboxen inclusief recepten zijn razend populair op dit moment en dat is ook niet zo gek. Het is super eenvoudig, leuke, lekkere en gezonde recepten en daarnaast kom je in aanraking met nieuwe recepten en ingrediënten.

Online boodschappen doen

Op zoek naar interessante links rondom het thema boodschappen doen en supermarkten? Het landschap verandert enorm snel. Steeds meer mensen bestellen hun boodschappen gewoon online. Waarom? Omdat het ontzettend gemakkelijk is. Je bestelt al je favoriete boodschappen in een paar muisklikken online. Vervolgens wordt alles, op het moment dat het jou uitkomt, bij je thuis bezorgd. Je hebt er bijna geen omkijken meer naar! Bekijk onder andere Supermarkten.beginthier.nl voor meer informatie over het thema. Altijd afgevraagd wat de De goedkoopste supermarkt in Nederland is? Klik op de link om het direct te bekijken. Met een aantal handige tips bespaar je al snel enkele tientallen euro’s per maand. Dat maakt het boodschappen toen toch wel een stuk leuker!

 

Partners

De online boodschappen markt bestaat uit veel verschillende aspecten. Recepten, ingrediënten, supermarkten, bezorging, opslag, versheid en nog veel meer. Wij hebben een aantal partners die op deze pagina te vinden zijn. Breng ook eens een bezoek aan deze websites!
Glutenvrije recepten
Koolhydraatarm dieet
Stamppot andijvie
Online Internetwinkel koekenpannen
Supermarkten Startparade
Supermarkten.beginthier.nl
Zelfgemaakte broodjes hamburger
Glasvezel vergelijken
Recepten met Andijvie
Lees van hip-alexandrium
Kerstmutskopen.nl
MN Projecten
Gezonde recepten
Gezond en Fit Coach
denkadog hondenvoer
Afdruiprekken.nl
Zonneenergie
Droge witte wijn bestellen
Keep it Cool hotsauce
fruitmand bezorgen

Wilt u zelf ook partner worden van onze website? Dit kan door middel van een advertentie of bijvoorbeeld het ruilen van een link. Denk jij iets toe te kunnen voegen aan de inhoud van deze website? Ook dan ben je met een gast-blog natuurlijk van harte welkom. Neem gerust contact met ons op!

10 redenen waarom je dit jaar wel zal afvallen

Het nieuwe jaar is begonnen, en daar horen goede voornemens bij. Misschien is het je vorig jaar niet gelukt om af te vallen, maar dit jaar lukt het vast en zeker. Sta je op het punt om je motivatie al te verliezen? Bekijk dan deze lijst even en je hebt meteen 10 redenen beet waarom je dit jaar wel zal afvallen.

  1. Dit jaar ga je meer krachttraining doen – Krachttraining is efficiënter dan cardio wanneer je wilt afvallen. Door cardio te vervangen door krachttraining, verbrand je niet alleen meer calorieën, maar je bouwt ook spiermassa op. Die spiermassa verbrandt voortdurend vet, ook wanneer je niet aan het sporten bent.
  2. Je gaat gebruik maken van elke mogelijkheid die zich aanbiedt om te gaan sporten – Vaak werkt het omgekeerd en zoek je net naar een uitvlucht om niet te gaan sporten, maar dit jaar ga je daar verandering in brengen!
  3. Bij elke maaltijd eet je minstens één groentesoort – Groenten zijn onmisbaar in je dieet, en bijna alle mensen eten er te weinig van. Groenten zitten boordevol vitaminen, mineralen en vezels. Laat ze bezorgen in een boodschappenpakket.
  4. Dit jaar drink je geen frisdrank meer – Heel eenvoudig: laat die troep gewoon in de winkelrekken staan. De voedingswaarde van frisdrank is nul komma nul en dus hoort frisdrank niet thuis in jouw dieet.
  5. Elke nacht zal je 7 tot 8 uur slapen – Je nachtrust hoort heilig voor je te zijn. Wanneer je niet voldoende slaap krijgt, werkt niets in je lichaam naar behoren. Een goede nachtrust is één van de belangrijkste geschenken die je jezelf kan geven voor het nieuwe jaar.
  6. Elke ochtend neem je even 5 minuten de tijd om tot rust te komen – Je hoeft het geen meditatie te noemen, maar het is in ieder geval essentieel dat je af en toe even ontspant. Denk niet te veel na over wat je die dag gaat doen, en probeer je hoofd gewoon even leeg te maken.
  7. Je eet enkel wanneer je honger hebt – Je lichaam is de beste raadgever die je hebt. Wanneer je je echt hongerig voelt, is het waarschijnlijk goed om iets te eten. Jezelf uithongeren is altijd ongezond.
  8. Je doet niet morgen wat vandaag ook kan – Dit heeft betrekking op veel meer dan alleen afvallen, want uitstelgedrag kan je voor moeilijkheden zorgen op elk vlak. Moet je eigenlijk iets belangrijks doen, wees dan niet bang en doe het gewoon.
  9. Je gaat op zoek naar een sport buddy – Alles is leuker met twee: ga daarom op zoek naar iemand die net zo gemotiveerd is als jou om gezond en actief te leven in het nieuwe jaar. Maak duidelijke afspraken en zorg ervoor dat jullie die allebei nakomen: zo kom je niet onder je wekelijkse portie sport uit met een makkelijk smoesje.
  10. Je drinkt voldoende water – Water is alles. Zonder water kan je lichaam niet werken, en toch slagen heel veel mensen erin te weinig water te drinken. Zorg ervoor dat je altijd een glas water binnen handbereik hebt en drink er voortdurend van: zo blijft je lichaam gezond!

Wil jij een boodschappenpakket ontvangen? Klik dan hier.

 

Rode Kruis: Sparen voor het boodschappenpakket!

Op dit moment is er een fantastische actie aan de gang. Een mooie samenwerking tussen het rode kruis en de coop supermarkt. Sparen voor gratis eten en drinken in de vorm van boodschappen: wie wil dat nu niet? Van maandag 28 september tot en met zondag 22 november 2015 kun je bij Coop sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van € 50. Per gespaard pakket steun je direct het Coop Rode Kruis Fonds. Spaar mee!
Drukwerk
Hoe spaar ik voor een Coop-boodschappenpakket en steun ik het Coop Rode Kruis Fonds?
Bij besteding van € 5 aan boodschappen bij Coop ontvang je 1 spaarzegel. Bij geselecteerde producten ontvang je 1 (of meer) extra spaarzegels. Een volle spaarkaart telt 100 zegels. Je kunt alleen sparen, maar ook met je moeder, broer, vriendin of buurman. Is je spaarkaart vol? Lever hem in bij jouw Coop-supermarkt. Je ontvangt dan een goed gevuld boodschappenpakket ter waarde van € 50. Hoe meer pakketten Coop weggeeft, hoe meer activiteiten we met het Coop Rode Kruis Fonds kunnen bekostigen. Doe inspiratie op en bekijk ook eens de verzameling met dagelijkse gezonde recepten.

© 2019 Boodschappen Pakket

Een website over boodschappenpakketUp ↑